HSP je kratica od Hrvatska stranka pedera.Predsjednik stranke je stanoviti "Antimon Anto Đapić" poznat po svome osebujnom struku te po velikoj ljubavi prema židovima.Od dolaska na čelo stranke 1896. dva mjeseca nakon smrti Ante Starčevića te je stranku u 190 godina uspio dovesti na put ponosa i slave te je na svim izborima izišao kao relativni pobjednik jer je nadmašio očekivanja svih u hrvatskoj.

Plan i programUredi

Cilj svih pravaških stranaka u Hrvatskoj su pare. Iako članovi tvrde da nisu,e onda gadno seru. Kad više ne mpgu izvući pare (jer se na sisu stranke nakalami pola susjednog sela) osniva se nova ista stranka kojoj se dodaje jedno slovo da bi se razlikovala od prethodne. Primjer je "JJ HSPžnj - Još Jedna Hrvatska Stranka Prava ŽNJ",jer su od početka raskola pravaša do danas iskorištena sva slova abecede. Da bi se što manje papira trošilo (jer kriza je,jebiga) članovi stranaka koji nemaju više šta ukrasti pod imenom HSP-a često prelaze u HDZ,SDP ili Škorin Otadžbinski Pokret.

Konkurenija za pareUredi

Iako HSP-ova ima mnogo,samo se jedna uspjela održati na životu a to je HSP (Hrvatska Stranka Pijanaca). I dan danas članovi i predsjedništvo te stranke se napijaju i pjevaju ustaške pjesme,a potom dobivaju po pički od normalnih Hrvata koje je prvenstveno u vlastitoj državi sram priznati da su Hrvati (vjerovatno zbog iznimno niskog kvocjenta inteligencije ravnom prosječnoj veličini kurca)

Sestrinske strankeUredi

HČSP - Hrvatska Četnička Stranka Prava

AHSP - Aseksualna Hrvatska Stranka Prava

HSPiD - HomoSeksualci Podunavlja i Drine (u koaliciji i orgijama sa Šešeljevim radikalima)

JJ HSP - Još Jedna Hrvatska Stranka Prava

JJ HSPžnj - Još jedna Hrvatska Pedersko-Pravaška Stranka osnovana s ciljem sisanja novaca iz državnog proračuna,odnosno sirotinje

HSPžnj - Isti kurac kao prethodno,samo bez "još jednog" jer imaju člana manje (2 člana,otac i sin koji s cigani a tvrde da su Hrvati)

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.