Graditeljska škola Čakovec

UkratkoUredi

Graditeljska škola Čakovec nalazi se u Čakovcu.Poznata je i pod imenom GOC. Upisati u školu se nemože bilo tko jer je skupo. Plača se nekoliko miljuna tisuća milijardi peneza. Graditeljska škola Čakovec je poznata po tome što je to jedina škola koja u printerima ima tinte. To je zbog toga jer učenici prilikom upisa plačaju petsto milijardi krilijuna tisuća sto bilijuna dvanaest kuna.

 
Logo škole

Škola ima odličan računalni sustav. To je zato jer se redovito održava. Sve uvijek radi savršeno i lijepo. Super je.

 
Održavanje sustava je vrlo djelotvorno...


SmjeroviUredi

  • Zidar
  • Neki tehničari
  • Za kompjutere

Profesori i djelatniciUredi

Svi profesori u školi stručno su opremljeni kako bi mogli obavljati svoj posao,ali večina ih nije.Ravnatelj škole je Zoran Pazman.Večina profesora koji predaju predmete z zidare i slična zanimanja su čoravi i prave se da su nešto zbog svog predznaka ispred svog imena(dpl.ing.mr.U.).Profesori koji predaju učenicima koji su kompjuterskih smjerova su totalno izgubljeni. U školi postoji jedan ludi čistač koji je Pazmanov rob. On tjera djecu iz škole ako nemaju natikače. Njegova fotografija se nalazi ovdje desno. Postoji legenda da u školi postoji jedna dobra teta koja djeci daje jesti. Ona još nije upala u Pazmanovu ogromnu diktatorsku mašinu. Ta teta se zove Teta Jagoda i ona radi u školskom kiosku.

 
Školski papučar i čistač je ustrajan u svojem poslu. Mrzi djecu.

Smjer graditeljstvaUredi

U smjeru graditeljstva učite zidati te crtati nacrte.U početku se crta ručno na pločama za crtanje,a to crtate dok sve ne hitite čez prozor vun.Poslije se crta na računalu u računalonim programima.(Paint,Microsoft Word 2007).

Smjer računalstvaUredi

U smjeru računalstva učenici se osbosobljavaju da pravilno koriste facebook te da pravilno uređuju Neciklopediju.Bave se fotošopiranjem i ostalim glupostima kako bi što bolje nekog unakazili.


 
Škola je opremljena vrhunskom opremom koju kupuju sami učenici
 
Učenici dolaze u školu bez natikačaj
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.